Astăzi,28.04.2018, Ștefan Florescu a strans 500 de semnaturi pentru alegerea primarilor in doua tururi !

Astăzi, 28.04.2018, Ștefan Florescu a strans 500 de semnaturi pentru alegerea primarilor in doua tururi  in decurs de doua ore !

I-a fost alaturi echipa sa, fiind alaturi si deputatul Eugen Tomac care detine functia de Presedinte executiv al PMP .

Cetatenii s-au plans de starea sectorului si il intrebau pe Steafn Florescu  de ce primarul actual nu se afla printre ei ca sa le asculte problemele  .

Locuitorii sectorului 6 au spus ca  primarul vine doar in campanie electorala  , pentru  voturi !

teinformez .ro:  De ce in doua tururi ?

Presedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac : ” Credem ca este singura solutie prin care putem scapa de majoritati toxice si de primari iresponsabili si credem ca primarul trebuie sa fie ales din doua tururi tocmai pentru a avea o sustinere reala din partea comunitatii.

S-a dovedit pana acum ca  alegerea primarului intr-un singur tur  a fost o eroare , tocmai de asta credem ca este  singura solutie   pentru a consolida democratia  si tocmai de asta credem ca solutia ar fi pentru a  face cat mai eficienta administratia   sa revenim la doua tururi de asta am lansat aceasta campanie natiolana “

Ștefan Florescu a declarat : ” Noi în sectorul 6 ne-am propus sa strangem  cel puțin 20-30.000 de semnaturi și credem ca cel puțin intr-o luna de zile  , vom avea aceste semnaturi “

Dacă ți-a placut articolul, distribuie-l și dă like la pagina de facebook Chelaru Iulian Cătălin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.