Lansarea Vinum & Carmina – degustare de vin și cultură la The President

Lansarea Vinum & Carmina – degustare de vin și cultură la The President

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19:00, The President Pool & Lounge lansează proiectul Vinum &Carmina, printr-un eveniment care se adresează iubitorilor de vin bun și cultură.

Participarea la eveniment este gratuită.

În cadrul evenimentului de lansare va fi organizată o degustare de vinuri de la Domeniul Bogdan , o prezentare a felului în care istoria și cultura popoarelor romanice s-au împletit cu istoria vinului susținută de Conf. Univ. Dr. Răduț Bîlbîie, alături de un moment cultural artistic cu formatia Melotrom.

Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se va desfășura în perioada iulie-august 2018 și și-a propus să promoveze vinul bun și muzica de calitate printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului vor fi organizate degustări de vinuri, în cadrul cărora case de vinuri partenere vor fi invitate să realizeze prezentari și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri.

La eveniment sunt invitați să participe: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, reprezentati ai diplomației, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști,clienti ai restaurantului și public larg.

Proiectul este sprijinit de: ACCMediaChannel , ACTUALITATEA MUZICALA,
Autoreport , Bucuresti Life , Clarissa , DacicCool , Fashion8 , InfoAliment ,
INFOFASHION.RO , IQool , MyMagazine , Mujer , Romania pozitiva , SENSO TV , StyleAndTheCity.ro , Viata Bucurestiului , Vipstyle .

Despre The President
Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile,iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

Detalii si rezervari:

Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379

office@president-events.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

https://www.the-president.ro/seri-speciale-noutati/vinum-carmina

Participarea la eveniment este gratuită.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.