Interviu cu organizatorul Cupei Triumf, domnul Marius Mihai Manda

Chelaru Iulian Catalin Cum vi s-a parut aceasta editie cu numarul zece a Cupei Triumf ?

Manda Mihai Marius: Au fost doua zile separate (29/ 30 septembrie) pentru cele doua probe sportive (indreptarile si impinsul din culcat),unde s-au inscris in jur de patruzeci de sportivi (masculin si feminin).

Au venit sportivi din toate colturile Romaniei (Bacau,Brasov,Arad,Suceava,Bucuresti)sportivi cu potential si determinare asupra sportului de performanta.

Nu in ultimul rand pot spune ca aceasta editie cu numarul zece a fost o editie de succes si cu rezultate deosebite in ceea ce priveste recordurile personale ale.sportivilor .

Chelaru Iulian Catalin Laolalta de toate care au fost greutatile de varf la ambele probe si cine sunt sportivii ce au inregistrat recordurile ?!

Manda Mihai MariusLa feminin pot enumera doua sportive ce m-au impresionat .

Din Bacau la categoria 63 kg ,Alina Rotaru ce a inregistrat cea mai buna ridicare la indreptari,120 kg ; iar din Arad la categoria 74 kg , Lili Manoliu ridicand aceeasi greutate ,120 kg .

La masculin la proba indreptarilor m-au impresionat Andronache Bogdan (Brasov)cu 305 kg, ce a inregistrat cea mai buna ridicare la aceasta proba sportiva , Manoliu Marcel ce a ridicat 300 de kg cat si un tanar de nici 18 ani Cojocaru Dragos ce a ridicat 230 de kg.

La proba impins din culcat doi sportivi au ridicat sala in picioare !

Aici amintesc de rezultatul exceptional de 240 kg impinse din culcat a sportivului aradean al categoriei plus 120 kg , Edy supranumit “Conan” si rezultatul sportivului sucevean ,Marcel Manoliu la categoria 120 kg ce a reusit un rezultat de 205 kg .

Sportivi cu potential mare in viziunea mea .

La respect munca si le doresc succes pe viitor ! 

Chelaru Iulian CatalinCine au fost sponsorii acestei editii ?

Manda Mihai MariusAlaturi de Primaria Municipiului Moinesti , Clubul Sportiv Municipal Moinesti , firma de nutritie sportiva XOX Nutrition ce a fost Partenerul acestei editii , firmele de nutritie sportiva REDIS NUTRITIE si WEIDER NUTRITION .

Au contribuit la aceasta editie si Pizzeria Tizu , familia Tisescu cat si oameni cu suflet ce mi-au intins o mana de ajutor la cele ce au trebuit pentru o mai buna organizare .

Chelaru Iulian CatalinUltimele tale ganduri legate despre aceasta competitie sportiva ?!

Manda Mihai MariusImi doresc nespus de mult cat sunt sanatos si in viata sa pot continua la organizarea acestei minunate cupe sportive unde sa bucur pe toata lumea atat ca sportivi cat si ca spectatori .

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.