Alina Damian gasită de sora ei în Unirea Shopping Center!

Tanara din sectorul 6 Alina Damian, în vârstă de 35 de ani , a plecat de acasă duminică, 7 octombrie 2018, în jurul orei 14.00, din  zona Ghencea – Drumul Taberei București.

Familia Damian  l-a apelat pe domnul Ștefan Florescu, președintele Fundației “Din Suflet, Pentru Suflet” și  i-a spus  ce necaz are avand nevoie de ajutor în gasirea fetei.

Domnul Ștefan Florescu  , omul cu coloană vertebrală și care  respectă semenii și se implică din suflet pentru suflet  a spus că îl ajută.

Dupa ce a terminat conversația cu domnul Ștefan Florescu , acesta din urma a sunat prietenii de suflet și a cerut sprijin pentru gasirea fetei .

Ștefan Florescu a strans 170 de voluntari  pentru acest caz!

Dansul a fost sprijinit    și de    organizațiile PMP din București !

Ștefan Florescu, președintele Fundației “Din Suflet, Pentru Suflet”  l-a sunat pe Directorul Executiv al Fundatiei“ Kogayon” Chelaru Iulian Cătălin, care este și jurnalist sportiv,  l-a intrebat dacă  poate să-l ajute cu gasirea fetei disparute.

Domnul Chelaru Iulian Cătălin a raspuns imediat afirmativ, trecând la acțiune !

150 de persoane au pus afișe si 20 dintre aceștia   ( familie+ neamuri+ prieteni)   au căutat-o pe timp de zi, cât și noaptea !

Tanara a fost gasită în viață  după 5 zile, in  ziua de vineri 12 octombrie 2018, la ora 12:43 la magazinul Unirii , de către sora sa !

Familia a plans de bucurie !

Jurnalistul sportiv  Chelaru Iulian Cătălin l-a întrebat pe domnul Florescu daca îi acordă un interviu și domnul Florescu a spus DA .

Atunci cand simți ca Dumnezeu si-a îndreptat fata catre tine!🙏😇Mulțumim tuturor pentru ajutor! ❤#StefanFlorescu #DinSufletPentruSuflet

Gepostet von Stefan Florescu am Freitag, 12. Oktober 2018

Ștefan Florescu, președintele Fundației “Din Suflet, Pentru Suflet” a spus: ” Mulțumesc oamenilor de bine, oamenilor de suflet care ne-au ajutat să o gasim pe Alina, am stat zile și nopți pe strazi , timp de 5 zile  toți prietenii noștrii  toți oamenii cu suflet care au pus și au contibuit la gasirea Alinutei , au fost alaturi de noi  in fiecare zi  si  in fiecare noapte și mulțumim pe aceasta cale si uitati Alinuta e ,  am gasit-o este sănătoasă  și de astăzi  și familia  și noi prietenii  vom începe  o viață nouă alaturi de ea  “

  Parintii si sora  Alinei , multumeste persoanelor care s-au implicat în gasirea ei!

Președintele Fundației “Din Suflet, Pentru Suflet”, Ștefan Florescu  a scris ieri la ora 00:57 pe pagina lui de facebook urmatorul mesaj : ” Totu-i bine cand se termina cu bine! Mulțumim…RTV, Poliției Romane, echipei formată din rude, colegi si prieteni, dar si prietenului nostru, jurnalistul sportiv Chelaru Iulian Cătălin, pentru toată implicarea în rezolvarea acestui caz cu final fericit, și anume, găsirea Alinei!Doamne ajuta! 

Vineri 12 octombrie ora 15:04 tatal Alinei a posat urmatorul comenatriu pe  pagina lui de facebook  :“ MULTUMESC MULT STEFAN FLORESCU MI-AI FOST PRIETENUL MEU ADEVARAT DE 30 ANI. LA FEL COMISARULUI SEF PRIETENUL MEU CRISTEÀ DRAGOS. CU ECHIPA, VERISORII ,PRIETENI NECUNOSCUTI ȘI  ROMANIA TV ! “

Sămbată 13 octombrie 2018 la ora 17:07  Mirela Damian,  sora Alinei  a postat urmatorul comenatriu pe facebook

:“ Astazi se simte mult mai bine, toti vom face tot ce ne sta în putinta astfel încat sora mea să fie sanatoasă și fericită! “

Alina Damian12:44Vineri 12.10.2018E-6-39

Gepostet von Chelaru Iulian Catalin am Freitag, 12. Oktober 2018

După ziua de vineri 12 octombrie vă informam că  duminică domnul Stefan Florescu si Chelaru Iulian Cătălin au fost în vizită să  vadă  starea Alinei și au remarcat că are o stare bună .

Ambii și-au exprimat disponibilitatea de sprijin pentru orice problema legata de Alina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.