Cel mai bun lapte atât din punct de vedere organoleptic, dar şi din punct de vedere al nutrienţilor continuţi şi al beneficiilor aduse organismului este laptele nestandardizat !

Conf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedinte APC. a facut urmatoarea afirmatie : „Cel mai bun lapte atât din punct de vedere organoleptic, dar şi din punct de vedere al nutrienţilor continuţi şi al beneficiilor aduse organismului este laptele nestandardizat, cel care nu a fost prelucrat prin adăugarea de lapte parţial smântânit sau lapte smântanit sau orice adaos permis de lege sau omis prin acţiuni de lobby de legislaţia actuală. Din păcate, 99% dintre cei care consumă frecvent lapte nu ştiu să facă diferenţa, pe baza informaţiilor trecute pe etichetă, între un lapte standardizat şi unul nestandardizat, aşa cum îl dă vaca, fapt ce reiese foare clar din oferta de lapte de consum existentă la vânzare în marile structuri comerciale.”

Consumați lapte? Dacă da, urmăriți o parte din emisiunea la care a participat în această dimineață, dl. Costel Stanciu, președinte APC.

Gepostet von Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania am Donnerstag, 17. Januar 2019

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon