Sportivul Eugen Preda a castigat meciul in fata lui Miralem Ahmeti la RXF 37 MMA All Stars !

Luni 16.12.2019 seara,  sportivul Eugen Preda a castigat meciul in fata lui Miralem Ahmeti la RXF 37  MMA All Stars, organizat la Sala Polivalenta din Bucuresti !

Publicată de Preda Fight Club pe Vineri, 28 septembrie 2018

O gala bine organizata ( meciuri bune  si o securitate buna ).

Organizatorii acestei gale au fost   Sebastian Vieru si Amatto Zaharia

Nu au fost incindente  pentru ca Predator Security, firma  de securitate  care a oferit securitatea evenimentului  si-a facut treaba.

Publicată de Predator Security pe Duminică, 25 februarie 2018

 

La acest eveniment  specatorii au venit din toata tara si din afara ei .

Printre spectatori  ii remarcam pe : Domnul Florin Stanica, Domnul Gabriel Georgescu, Sportivul Sandu Lungu, Sportivul Ciprian Sora, Sportivul Albu Marius,  Solistul vocal  Ștefănescu Andrei, Solistul vocal  Dl. Problemă ( Bogdan Tașcău ),  Sportivul Catalin Morosanu,  membrii ai Asociatiei  Profesionale a Angajatilor din Paza , membrii Academiei  Naţionale “Bodyguard”,  Presedintele A.R.P.P. Gheorghiu Daniel si  Gabriel Oroviceanu – Antrenor Emerit şi Maestru al Sportului.   

Printe sporivii care au castigat in gala RXF 37 se enumara si : Florin Pirtea,  Ion Grigore,  Surdu Ion, Maris Ciprian,  Bogdan Barbu, Eugen Preda .

Centura RXF ramane la Ion Surdu !

Publicată de RXF pe Duminică, 15 decembrie 2019

#MMA #RXF Ion Surdu 👏🏼

Publicată de Andreea Nechifor pe Luni, 16 decembrie 2019

Centrura RXF ramane la Ion Surdu

Publicată de Florin Stanica pe Marţi, 17 decembrie 2019

Centura e ACASĂ🏆🙏🏼…#mmatransilvania #rxf #rxfallstars #bucuresti #fightday #champion #moldova #teamionsurdu #teamsurdu

Publicată de Ion Surdu pe Luni, 16 decembrie 2019

Gabriel Oroviceanu – Antrenor Emerit şi Maestru al Sportului a decarat pentru teinformez.ro  urmatoarele: “Am venit sa vad nivelul de pregatire al sportivilor care lupta in MMA. Am cumparat bilet in semn de respect  pentru luptatorii  care lupta in aceasta gala. Stim ca ei beneficiaza de orice bilet , de orce ban adus in plus de organizatori.”

Sportivul Florin Pirtea a spus pentru teinformez urmatoarele : ” Meciul a fost un meci gandit , la care am muncit si  am cules fiecare ocazie pe care am avut-o, in avantajul meu. Sarbatori Fercite, Craciun Fericit alaturi cei iubiti si multa sanatate ! “

 

Sportivul Ion Grigore a spus pentru teinformez urmatoarele : ” Am luptat pentru familia Tanase , sa aiba un Craciun Fericit ,  acestei familii amarate care are casa din cirpici , nu are lumina, caldura si apa  si vreau sa ii asigur strictul necesar. Familia este din Anghelesti,jud. Gurgiu . Mesajul meu pentru fani  este sa aiba Sarbatori Fericite si sa fie oameni mai buni ,multumesc pentru interviu ! “

Sportivul Laurentiu Calugaru a spus pentru teinformez.ro urmatoarele: ” A fost un meci disputat, adversarul meu a avut o evolutie de apreciat.Cred ca experienta mea si-a spus cuvantul. Pentru fani, ne vedem la urmatoarea gala cu un meci cel putin la fel de spectaculos precum cel din seara precedenta.”

Sportivul Bogdan Barbu a spus pentru teinformez.ro urmatoarele: ” A fost un meci destul de usor aparut , dar m-am pregatit pentru acest meci .A fost ca si o surpriza pentru mine , pentru ca in decurs a  5 zile mi s-au schimbat 9 adversari , initial trebuia sa ma lupt cu altcineva , la cantar era altcineva si dimineata am aflat ca este altcineva si mai greu ca mine, dar cand te pregatesti bine si  intens, merge treaba. Le multumesc ca ma sustin , ma incurajeaza si chiar cand castig  si cand pierd asta este viata unui sportiv  si ii simt tot timpul alaturi de mine. Le promit ca dau ce este mai bun din mine  sa ii fac bucurosi si ma fac si pe mine ”

Sportivul Eugen Preda a facut urmatoarea declaratie  pentru teinformez.ro :” Buna seara. Cred ca s-a vazut , nu trebuie sa mai vorbesc eu, totul vine de la sine. Le multumesc tuturor sustinatorilor si ii astept si data viitoare la un meci pe masura si nu o sa ii dezamagesc. “

Solistul vocal  Dl. Problemă ( Bogdan Tașcău ) a spus pentru teinformez urmatoarele: ” Frumoasa gala, nu pot sta mai mult pentru ca trebuie sa plec maine si am un drum lung cu masina , dar interesant  pana acum , m-am uitat la 5 meciuri si toate s-au terminat in prima repriza , e un sport dur,  dificil si respect pentru toti sportivii si din pacate nu pot sta mult , dar este ok.” 

Sportivul Iorga Mihai a spus pentru teinformez urmatoarele : ” Cel mai bun a castigat , am fost pregatit si s-a terminat meciul foarte repede , nu pot spune foarte multe despre adversarul meu, il felicit ca a acceptat aceasta lupta cu mine, este un luptator adevarat. Am fost pregatit ! Vreau sa le multumesc tuturor pentru sustinere, pentru mesajele frumoase si cei care au putut fi langa mine cu tot respectul meu  le multumesc din suflet . Antrenorii mei sunt Laurentiu Calugaru si Albu Marius. “

Publicată de Asociația Profesională a Angajaților din Pază – APAP pe Miercuri, 20 iunie 2018

http://www.apap.ro/

Publicată de Academia Naţională "Bodyguard" pe Sâmbătă, 8 august 2015

Publicată de Daniel Gheorghiu pe Miercuri, 4 decembrie 2019

Publicată de Daniel Gheorghiu pe Luni, 24 august 2015

 

Publicată de RXF pe Marţi, 1 august 2017

Publicată de RXF pe Duminică, 15 decembrie 2019

Articol realizat de Chelaru Iulian Catalin

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.