Interviu cu doamna Elena Gondos Timofte, fondatoarea scolii de muzica in care visele devin realitate, Academia de Talente “Ella Gondos”. Arta pedagogica in domeniul muzical, drumul de la TALENT pana la SUCCES!

1) Cu ce se ocupa Academia de Talente Ella Gondoș?

Academia de Talente “Ella Gondos” este locul in care se eficientizeaza timpul de invatare muzicala, predarea bazandu-se pe o metoda creata in vederea obtinerii unor rezultate concrete, precum posibilitatea participarii in recitaluri, concursuri si proiecte artistice.

In egala masura, aceasta tehnica asigura dobandirea cunostintelor necesare unui cant vocal corect, castigarea unei sensibilitati care poate transmite mesajul muzical celor din public si de asemenea, dezvoltarea personala a cursantilor.

 

2) Ce potențial de talente ați descoperit în orașul dvs?

Din fericire, Iasul este bogat in persoane dornice de a-si aprofunda cunostintele muzicale, iar scoala noastra are portile deschise pentru toti oamenii talentati care tintesc spre perfectionare.

Nu avem limita superioara de varsta, atat timp cat observam pasiunea si inclinatia spre arta.

Cursantii perseverenti in studiu exceleaza si obtin rezultate certificate prin dobandirea locurilor I si a premiilor de excelenta din cadrul concursurilor nationale si internationale.

Ne mandrim cu multe astfel de premii, avand si elevi care deja au semnat, realizat piese proprii | videoclipuri cu binecunoscute case de discuri din Romania precum Roton, Cat Music, Media Pro Music s.a.m.d.

3) Activitatea va fi extinsa și în alte orașe din Moldova?

Momentan avem sediul in Iasi, unde dorim sa ne dezvoltam armonios si sa acordam atentie absoluta tuturor celor ce ne pasesc pragul.

Desigur, luam in calcul si varianta de extindere, iar acest lucru va fi realizabil doar in momentul in care vom gasi cea mai buna solutie de a gestiona intelept colaborarea cu profesorii coordonatori din respectivele orase.

Suntem focusati pe dezvoltare si rezultat, dorindu-ne sa valorificam calitatile personale din fiecare artist in devenire.

4) Care este perspectiva talentelor descoperite și cizelate de dvs.?

Cursantii nostri au posibilitatea de a se inscrie la Colegii Nationale de Arta, in cazul in care sunt copii, adolescenti si preadolescenti.

In ceea ce priveste categoria adultilor, acestia au posibilitatea de a sustine admiterea la Universitatile de Arte sau de a intra in componenta trupelor live.

Cursantii nostri invata sa aiba o prezenta scenica placuta, sa isi atribuie o pozitie corporala corecta, frumoasa, sa isi foloseasca expresiile faciale si sa dea frau liber sentimentelor prin posibilitatile lor fizice, nu doar prin voce.

Perfectionam dictia, un aspect necesar pentru orice reprezantatie publica a artistului.

Castigand aceste abilitati, cursantii nostri pot sa isi gaseasca locul in industria muzicala.

5) După ce standarde și rigori faceți selecția potențialelor talente?

In primul rand, pasiunea si setea de muzica sunt lucrurile care ii determina pe cursanti sa ne paseasca pragul.

Ulterior, efectuam un test de auz si ritm in cadrul scolii, pentru a observa daca persoana in cauza are calitatile primordiale inceperii unui drum in arta muzicala.

De aici, talentul incepe a fi cizelat si dezvoltat prin munca, rabdare si consecventa, atat din partea profesorilor, cat si din cea a cursantului.

6) Ce mesaj aveți pentru cititorii acestui articol?

In calitate de mama, sotie, mentor, manager si solista a trupei live Univers Band, urmaresc indeaproape dorintele celor din jurul meu.

Acest aspect ma ajuta sa gasesc mereu solutii optime, prin care ma pot plia usor pe nevoile si scopurile oamenilor.

Recomand parintilor sa caute bucuria copilului si sa o cerceteze prin gasirea celor mai bune metode care duc spre dezvoltarea ei.

Atat timp cat gasim lucrul pentru care inimile copiilor bat, misiunea noastra ca si adulti este pe cale de implinire.

Esti cu noi? Pe 1 Decembrie iti aducem in dar cel mai tare proiect marca Academia de Talente “Ella Gondos” & Marcel Pavel 💎

Publicată de Academia de Talente Ella Gondoș pe Marţi, 29 octombrie 2019

Astazi Narcis a ales sa se detaseje de piesele in lucru, dorind sa cante o piesa veche dar cu o incarcatura emotionala puternica pentru el. Munteanu Narcis Lucian

Publicată de Academia de Talente Ella Gondoș pe Miercuri, 15 ianuarie 2020

Cu multa recunostinta, #MULTUMIM tuturor celor fara de care nu am fi ajuns la acest numar grozav de aprecieri pe o…

Publicată de Academia de Talente Ella Gondoș pe Vineri, 25 octombrie 2019

Chelaru Iulian Catalin te informeaza!

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon