ROM discriminat de ROM

Astazi ( marti  25.02.2020) ,la ora  10:30, Petenta Varga Rozalia Dana  s-a  prezentat  la CNCD  cu speranța si incredere, la instituția care trebuie sa apare orice formă de discriminare.

Interviu cu doamna Dana Rozalia Varga, fost consilier de stat pentru problemele minoritatilor in cabinetul ex-premierului Viorica Dancila

Interviu cu doamna Dana Rozalia Varga, fost consilier de stat pentru problemele minoritatilor in cabinetul ex-premierului Viorica Dancila

Publicată de Chelaru Iulian Catalin pe Marţi, 25 februarie 2020

Plângerea doamnei  este  unica în România !

Pentru prima data se intampla sa existe #Curajul de-a trage un semnal de alarmă intre  romi.

Plângerea “ROM discriminat de ROM” este o întâmplare tristă care spera  să atragă răspunderea potrivită celor care încalcă legi și norme morale.


Faptul că i-au atacat si familia, doamna Varga  a decis să depuna o  plângere în instanță.

Doamana Dana Rozalia Varga, fost consilier de  stat  pentru problemele minoritatilor in  cabinetul ex-premierului Viorica Dancila,   a  depus plângere la Consiliul Național pentru Combatarea Discriminării privind postarea tendențioasă a Asociației Partida Romilor Pro Europa, pe pagina domnului Presedinte Nicolae Păun, în complicitate cu reprezentanții Asociației Partida Romilor Cluj, domnul Dragoș și  domnul Aurel Roșianu.

Domana Varga considera  că a fost  discriminata ,defaimata, atât  ea  ca femeie romă cat si  toate femeile care fac ,,comert stradal,, printr-o fotografie făcută sugerându-se ca ar vinde artificii.


Doamna Varga s-a  simțit atacată, jignită, discriminata, de către cei care au ca obiect si scop, politici publice si spun cu tupeu ca apara romii din România prin politica.

Partida Romilor Pro Europa e un ONG cu reprezentare în parlament și cu peste patru milioane de euro de la bugetul national in conturi; de 30 de ani sunt la guvernare, spune doamna  Varga. 

Chelaru Iulian Catalin te informeaza !

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.