Drumul spre Dezastru !

Drumul spre Dezastru!

Oamenii politici nu își mai cunosc limitele.

Președintele PSD repetă, cuvânt cu cuvânt, discursul Președintelui Iohannis.

Primul Ministru desemnat se retrage în fața atacurilor furibunde ale Primului Ministru Interimar care pare să realizeze că îi poate fugi pământul de sub picioare și în mod neprevăzut în calculele sale politice se îndreaptă vertiginos spre lada de gunoi a istoriei politicii de pe Dâmbovița.

Blatul transpartinic mustește și adună în numele interesului național toate edecurile dansului politic parlamentar care adulmecă oportunitățile pescuitorilor în ape tulburi.

Suntem asaltați cu declarații care ne jignesc inteligența, în speranța că murdăria jocului lor abscons poate fi spălată în ligheanul demagogiei politice în care se scaldă, uitând de menirea lor în societate.

Transparența bunăvoinței lor declarată, prin care încearcă să-și ascundă propriile interese pentru care nu există ideologie sau partid, inundă mass media și internetul.

S-au folosit și se folosesc în continuare de teribilele amenințări care bântuiesc prin lume, scăpate din posibil cea mai puternică țară a lumii, care se vede cumva îngenunchiată și neputincioasă în fața flagelului coronavirus.

Pe malul Dâmboviței am pus virusul la treabă și ne-am rezolvat toate problemele „demisionând” un PM propus și votând un PM anterior demis în numele interesului statului și evident al „Guvernului MEU”!

Unde este Președintele când mii de votanți ai dânsului bat la porțile țării căutând refugiu în patria mamă!

Cum sunt cerute respectarea legilor internaționale de deplasare ale oricărei ființe umane de către Instituția Prezidențială!

Președintele a făcut tot posibilul ca Românii să se simtă fericiți și mângâiați când voturile lor contau enorm, dar nu mai mișcă un deget când granițele țării sunt asaltate de aceiași votanți ai dânsului în dorința legitimă de reciprocitate sentimentală și acceptare.

Numai că somitățile politicii românești vor egalitate dar nu pentru căței!

Jocul este periculos pentru că, fie cu sau fără COVID 19, tot vom avea alegeri anul acesta, iar Românii poate mai uită, dar nu iartă!

Constatăm cu stupoare ca „partenerii” noștri din UE și NATO, se întorc și ei la mult hulitul „naționalism”, închizându-și granițele și uitând de mult trâmbițata solidaritate europeană.

Am intrat în UE pentru a le netezi drumul lor cu drujbele in mână spre pădurile noastre.

Am distrus industria farmaceutică la recomandarea insidioasă a marilor din UE care se vedeau stingheriți pe piață de produsele noastre și care astăzi ne lasă baltă închizându-se în propriile granițe cu fabricile lor cu tot.

Din nou trebuie să spunem că am ajuns iarăși în domeniul fabulei cu egalitatea și cu cățeii!

Acum naționalismul este bun.

Noi trebuie să ne descurcăm cum putem.

Celebrele valori și directive UE în numele cărora am fost nu de puține ori sancționați, nu se aplică și în sens invers.

Unde este mult trâmbițata solidaritate care dă sens acestei UE tocmai în astfel de situații???

Sunteți solidari cu noi când ne trimiteți produse de mâna a doua, când ne goliți de resurse naturale și când suntem buni să vă adunăm gunoaiele.

Acum va apărați de ceea ce blamați cu manie proletară în aula UE, cu puțin timp în urmă gratulându-ne cu apelativul de țări de mâna a doua și nu națiuni!

Desigur, cozile de topor au funcționat de minune acceptând jocurile UE în detrimentul național pentru interese personale meschine și susțineri politice.

Până mai acum câteva zile băteau cu zel drumurile UE pentru susținerea dorinței lor nestăvilite pentru alegerile anticipate.

Mai bine vă bateți să deblocați importurile de medicamente.

Nu cariera politică ci interesul național ar trebui să primeze!

Cât de umilitor pentru Români este să vadă că pandemia care ne amenință este folosită politic pentru a vota un guvern!

Cât de lipsit de speranțe ajunge să fie un popor care află de înverșunarea condimentată cu amenințările de rigoare prin care un Președinte de partid își elimină colegii contracandidații în lupta pentru înalta poziție politică.

Dezarmant și plin de pesimism!

ROMÂNI, votați pentru voi, votați de data aceasta „pentru” și nu „împotrivă”.

Pentru visele voastre, pentru copii voștri, pentru sănătatea voastră și pentru bunăstarea voastră!

Căutați Încrederea, refaceți Unitatea și îngăduiți-vă un gând de Prosperitate.

P.S. In Hexagon, un alt „politician”, în vâltoarea luptei electorale, și pe fondul pierderii drastice de popularitate, trece peste orice și în plină pandemie convoacă alegeri naționale pentru a profita de posibila absență masivă de la vot, cu toate avantajele pentru el și partidul său!!

Cu ce preț și pentru cine?

Și este exemplu marelui din UE de urmat?

Așa exemplu!!!
Încredere, Unitate, Prosperitate

John Ion Banu
Președinte PNRo

Chelaru Iulian Catalin te informeaza !

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.