Comunicatul doamnei Dana Varga,  fosta consilier de stat și absolventă a Colegiului Național de Apărare 

Comunicatul doamnei Dana Varga,  fosta consilier de stat și absolventă a Colegiului Național de Apărare 

În calitate de om politic, fost consilier de stat și absolventă a Colegiului Național de Apărare Promotia 25,  am datoria față de țară de a o proteja în fața oricărui pericol. Suntem într-un moment de grea încercare ca popor și avem în fața o luptă cu un dușman nevăzut.

De aceea îmi ofer atât experiența acumulată, cât și suportul de care este nevoie pentru autoritățile române în folosul și in interesul cetățenilor, inclusiv a cetățenilor români aparținând minorității rome, care sunt expuși la riscul de a fi vulnerabili având în vedere condițiile de trai și lipsa informării privind prevenția împotriva Coronavirusului.

Comunitatea romă nu trebuie neglijată în niciun fel în aceste momente de pandemie.
Fac un apel la politiști, jandarmi, medici, primari, prefecți, la direcțiile de sănătate publică, să nu neglijeze niciun cetățean aparținând minorității rome și să-i protejeze împotriva virusului COVID-19. #Boala nu are #etnie!

De asemenea, cetățenilor români de pretutindeni le transmit să coopereze cu autoritățile ori de câte ori situația o va impune.
Cu răbdare, calm și încredere. E important să fim împreună, indiferent de etnie, de culoare politică etc., să luptăm împotriva COVID-19, să nu îngreunăm munca autorităților și să nu punem în pericol viața celorlalți.

Am încredere că autoritățile nu vor lăsa pe nimeni în urmă și am încredere în voi toți că veți respecta măsurile impuse.
Eu stau acasă. Și vă îndemn și pe voi să stați în case. Peste un timp, vom fi din nou împreună, mai calzi, mai senini și bucuroși c-am trecut cu bine și peste asta.

Salut ordonanțele militare adoptate de Președinte și de Guvern.

#ÎmpreunăÎnvingem.
Dana Varga

Chelaru Iulian Catalin  te informeaza !

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.