Nu vreau sa scriu numele tuturor celor care vorbesc mult public in numele romilor si fac puțin !

Nu vreau sa scriu numele tuturor celor care vorbesc mult public in numele romilor si fac puțin !

Doamana Dana Rozalia Varga, fost consilier de  stat  pentru problemele minoritatilor in  cabinetul ex-premierului Viorica Dancila,   a postat urmatorul mesaj pe pagina persoanala de facebook.:

So Kara tu România??Strigătul si plânsul mamelor, copiilor, voi il auziți dragii mei Romi?Apelul meu ca femeie…

Publicată de Dana Varga pe Duminică, 26 aprilie 2020

 

So Kara tu România??

Strigătul si plânsul mamelor, copiilor, voi il auziți dragii mei Romi?
Apelul meu ca femeie ,mamă, bunica, romă către organizațiile Romilor, liderilor informali,tuturor celor care de 30 de ani sunt implicați în apărarea demnității umane, lăsați orgoliile, rautatiile, interesele personale, simpatiile politice, România e in #Stare de #Urgenta Noi #Romii suntem dezbinati, de prea multi ani. Trebuie sa fim #UNITI numai asa
învingem Discriminarea, romii care sunt astazi in atentia publicului larg, au ajuns în situația asta, datorită si noua tuturor. Indiferenta poate ucide vieți, e momentul sa #Gandim #Împreună #Reusim #Împreună ultimele evenimente ma face sa va spun direct nu fiți #Lași Coronavirus trece, dar rămâne
Rasismul, xenofobia sunt printre marile pericole care vor veni dupa pandemie.
Cerem gajeilor sa se implice, ne plângem că există abuzuri, dar noi ce facem? Suntem dezbinati in perioada Pandemiei Cov. Nu există proiecte si politica.
Solidaritate pentru viață!!
Avem nevoie de asumare si responsabilitate.
Guvernul si politicieni se dezic de romi!!!
Asta e un proiect cu scop comun pentru a apăra drepturile si libertățile cetățenilor romi!
Nu va gânditi la interesul personal Haideti sa acționăm împreună, e nevoie urgent sa se faca un Plan Național de Urgență pentru comunitățiile marginalizate.
Râd gajeii de noi toți cei care putem sa fim uniti! Nu vreau sa scriu numele tuturor celor care vorbesc mult public in numele romilor si fac puțin .
Stiu ca multi cititi, mesajul meu, ma astept să-l ignorați dar ganditiva bine inainte nu fiți aroganți si lasi nu e momentul!
So Kărăn tumen #Sukar #Manuș?

 

Chelaru Iulian Catalin te informeaza !

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon