Pădurile României necesită stare de alertă permanentă

Pădurile României necesită stare de alertă permanentă

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) va desfășura sâmbătă 23 mai, la Sebeș, jud. Alba, o acțiune prin care urmărește să atragă atenția opiniei publice și a autorităților cu privire la tăierile ilegale de lemn care au explodat în perioada stării de urgență și consecințele economice și sociale negative cauzate de faptul că piața exploatării buștenilor s-a transformat într-un oligopol controlat de companiile Sweighoffer, Kronospan și Egger.

Acțiunea se va desfășura cu respectarea recomandărilor autorităților cu privire la măsurile de protecție anti-SarsCov-2 și a reglementărilor în vigoare pe perioada stării de alertă.

„Dacă starea de alertă cu privire la Sars-Cov-2 este temporară, starea de alertă civică față de hoție, ilegalități, nedreptăți și exploatarea sălbatică a codrilor seculari ai României trebuie să fie permanentă” a declarat George Simion, copreședintele A.U.R.

În ultimele două luni, Partidul A.U.R. a primit numeroase informații și semnale de la cetățeni din toate regiunile României cu privire la tăierile și transporturile de bușteni disproporționat de mari comparativ cu perioada anterioară.

Până acum, ministrul Mediului și Premierul României au bagatelizat problema și au încercat să evite dezbaterea publică ducând subiectul în derizoriu.

Înțelegem că autoritățile sunt preocupate de faptul că epidemia de Sars-Cov-2 s-a dovedit mai puțin periculoasă decât se așteptau, din moment ce doar 10% din paturile de terapie intensivă au fost ocupate. Considerăm însă România trebuie guvernată în toate domeniile și nici un sector economic nu trebuie lăsat la voia întâmplării sau a celor preocupați să ocolească legile țării.

Partidul A.U.R. face un apel la toți jurnaliștii și instituțiile de presă să prezinte în mod corect și echidistant evenimentul de la Sebeș, așa cum trebuie tratat orice eveniment ce merită atenția mass-media.

Persoana de contact: George Simion – 0723.590.742

Alăturați-vă REPORNEȘTE ROMÂNIA aici: https://www.partidulaur.ro/reporneste_romania

Publicată de George Simion pe Vineri, 17 aprilie 2020

Sâmbătă, ora 17:00, în toate orașele: Ne cerem drepturile înapoi, vrem repornirea totală a economiei, vrem demisia…

Publicată de George Simion pe Vineri, 15 mai 2020

Am anunțat autoritățile și am făcut demersurile legale: sâmbăta asta, ora 12:00, începem de la parcarea din fața Kronospan!

Publicată de George Simion pe Marţi, 19 mai 2020

Chelaru Iulian Catalin te informeaza !

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.