Campionatul National de Skandenberg-Armwrestling si Para-Skandenberg-Armwrestling 2020, se desfasoara la Pitesti in perioada 11-13 septembrie 2020 

Campionatul National de Skandenberg-Armwrestling si Para-Skandenberg-Armwrestling 2020, se desfasoara la Pitesti in perioada 11-13 septembrie 2020 

CSM Pitesti, Strand Pitesti, Str. Costache Negri 24

Vineri 11 Septembrie 2020
11:00 – Seminar și test arbitraj (inscriere online)
14.00 – Seminar management competiții skandenberg (inscriere online)
15.00 – Ședința tehnică a președinților cluburilor fondatoare Federație (cu invitatie)
17:00 – 20:00 – Cântar oficial și înregistrare concurenți (inscrisi online)

————
Gradina de Vara Pitesti (intrarea de langa Registrul Comertului)

Sâmbătă 12 Septembrie 2020
09:30 – Deschiderea Oficială
10:00 – Preliminarii brațul stâng
– Finale, premieri, Campionul Campionilor la brațul stâng

Duminică 13 Septembrie 2020
09:30 – Preliminarii brațul drept
– Finale, premieri, Campionul Campionilor la brațul drept

Categorii:
– masculin / feminin
– varsta: 14-15 ani, 16-18 ani, 19-21 ani, peste 21 ani, peste 40 ani, peste 50 ani

Taxa inscriere: 30 lei / brat / categorie

REGULAMENT PARTICIPARE NATIONALE

Concurenti: au drept de participare NUMAI cetatenii romani, indiferent de domiciliul acestora. Concurentii trebuie sa fie legitimati la un club, in caz contrar se vor legitima automat in Clubul Asociatiei Brat de Fier (fara taxe). Cetatenii romani care au reprezentat in ultimii 2 ani sau doresc sa reprezinte alta tara la campionatele europene sau mondiale din acest ani nu se pot inscrie in competitie.
Sistem de desfasurare: dubla eliminare.
Seminar de arbitraj: poate participa oricine vorbeste limba romana si cunoaste in teorie regulamentul de skandenberg. Participarea la seminar este gratuita, dar este necesara confirmarea prezentei pana cel tarziu 10.09.2020 pe e-mail: frskandenberg@gmail.com sau contact@bratdefier.ro. Absolventii acestui seminar sunt atestati printr-un certificat recunoscut de Federatia Europeana si de Federatia Mondiala de Skandenberg, putand arbitra in cadrul competitiilor oficiale organizate de catre acestia sau de catre partenerii lor. Si in acest an se va acorda si titlul de „Cel mai bun arbitru incepator, Trofeul Victor Barbu”. Castigatorul va fi invitat la Vendettele televizate si la concursurile organizate de Asociatie.

INREGISTRARE:
Taxa de concurs este de 30 lei / brat / categorie pentru inregistrarea online si off-line Vineri la locatie si 50 lei / brat / categorie pentru inregistrarea la locatie. Sportivii cu dizabilitati beneficiaza de gratuitate.

Inscrierea on-line se face la frskandenberg@gmail.com sau contact@bratdefier.ro, subiect: inscriere CN2020, mesaj: nume familie, prenume, sex, data nasterii, greutate, categoriile dorite/ brat, adresa de domiciliu, numarul de telefon, email, clubul daca este cazul. Mesajele incomplete nu se vor inregistra.

Prezenta la CANTARUL OFICIAL este obligatorie indiferent daca ati facut sau nu inscrierea on-line.

Am decis acest sitem de inscriere pentru a micsora timpul necesar cantarului oficial si pentru a termina mai devreme duminica astfel incat toata lumea sa poata ramane pana la sfarsit fara probleme.

 Asociatia Romana de Skandenberg “Brat de Fier” si Club Sportiv De Skandenberg ,,Armbender” Poiana Lacului sunt organizatorii acestui eveniment.

Invitat special Radu VALAHU care va fi vocea acestui eveniment alaturi de Secretaul general Mondial WAF Mircea Simionescu Simicel.

Multumim Partenerilor si Sponsorilor !!!

Publicată de Asociatia Romana de Skandenberg "Brat de Fier" pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Publicată de Asociatia Romana de Skandenberg "Brat de Fier" pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Chelaru Iulian Catalin te informeaza !

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.