Interviu cu domnul Dr. FILIP Constantin Titian

1) Cine sunteți dumneavoastră?

Ma numesc Filip Constantin – Titian, sunt medic neurochirurg de peste 45 de ani, iar in acest moment am luat inițiativa de a candida INDEPENDENT la funcția de primar Sector 4, chit ca am fost contactat de mai multe partide politice sa le fiu candidat, am ales sa fiu un CANDIDAT al oamenilor și nu unul subjugat de partidele politice.

Astfel ca prefer sa promovez interesele cetățenilor și NU interesele de partid.

2) Cum va prezentati in fata alegatorilor in ceea ce priveste persoana dvs.?

Am o familie zic eu, numeroasa, 2 nepoți foarte frumoși, 4 copii, 2 fete și 2 băieți. Nepoții sunt mici in vârsta de 1 an de zile Amza și Coconet cum îmi place sa îl alint, iar la capitolul copii am 2 fete și ele medic de profesie, Inna și cu Ali, una este ginecolog, iar cealaltă cardiolog.

Mai am 2 băieți, Iustinian și Cristian, Cristian a intrat anul acesta la medicina și urmează ca și la anul sa între și Iustinian.
( ma refer la pregatirea profesionala, experienta, familie)

3) Ce planuri aveti cu realizari imediate, pe termen scurt , daca veti ajunge Primar/Consilier ?

Pe termen scurt vreau sa finalizez proiectele si programele pe care nu le-am putut finaliza din fonduri proprii, mai exact centrul Medico-social cu cantina express unde pensionari din Sectorul 4, vor avea acces la 2 mese GRATUITE pe zi, inclusiv persoanele fără domiciliu, unde orice cetățean o sa poate face analize gratuite, ecografii gratuite și sa fie consultat gratuit.

In cadrul centrului spitalizarea de asemenea gratuită + 500 de camere sociale pentru tineri unde vor putea sta gratuit pentru cei ce vor sa își întemeieze o familie, cu posibilitatea ca in 3 ani de zile sa o cumpere la cel mai mic preț.

Pe lângă asta un centru educational cu meditatii gratuite oferite de profesori voluntari, reducerea traficului și poluării din Sectorul 4 și o baza sportiva unde copii se vor putea antrena gratuit cu materiale achitate din bugetul local și de asemenea cu antrenori voluntari.

4) Cum veti promova activitatea sportiva a tinerilor din Sectorul 4 ?

Prin crearea unui centru sportiv de mare anvergura, cu multiple terenuri sportive, cu materiale gratuite, terenuri îngrijite și antrenori, toate aceste fiind cum am spus și mai sus gratuite pentru tinerii din Sectorul 4.

5) Ce masuri veti dispune pentru siguranta cetatenilor din Sectorul 4 ?

Voi spori siguranța in Sectorul 4 prin dublarea gărzilor de noapte ale poliției locale, prin demararea de ancheta asupra interlopilor și prin achiziționarea de echipamente de ultima tehnologie.

6) Veti colabora cu mass-media inclusiv freelanceri pentru transparenta activitatilor dvs ?

Transparenta este punctul cel mai important al candidaturii mele, deoarece atât eu, cât sigur si cetățenii, s-au saturat de spălărilor de bani ale actualului primar prin ADP Sector 4 și achiziționare de aranjamente florale, borduri la SUPRA PREȚ, astfel ca doresc ca bugetul local sa fie unul digitalizat și TRANSPARENT fata de toți cetățenii Sectorului 4, fără ascunzișurile și firme fantoma, totul detaliu cu detaliu!

POZIȚIA 10 pe Buletinul de VOT.

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.