Interviu cu Cristina Mazilu, autoarea cartii ” Lumina din mine”

1) Ce puteti sa-mi spuneti despre cartea dvs.” Lumina din mine” care cuprinde 173 de pagini .?

 Cartea „Lumina din mine“ s-a născut din Iubire față de oameni.

Datorită faptului că am dorit să ofer cât mai multor oameni o altă perspectivă de a privi vindecarea corpului fizic, începând cu vindecarea sufletului – de altfel singura modalitate de vindecare – și pe care de cele mai multe ori nu o vedem, exact pentru că ne este prea aproape.

Într-o lume în care privim în exteriorul nostru, eu invit cititorul să-și caute răspunsurile în interior și să regăsească pe sine.

Povestea personajului Alma Moldovan este o poartă către sufletul tuturor oamenilor ce trăiesc experiențe similare, experiențe aparent tulburătoare.

Totodată, este o poveste care poate vindeca răni adânci, vechi, neînțelese, doar prin simpla identificare a acestor suferințe în propria viață și tratarea lor atât cu seriozitate, cât și privindu-le cu jovialitate, ca în jocul magic al unui copil.

 

2) Care este mesajul acestei carti ?

 

Mesajul cărții este unul puternic, dar blând, în aceeași măsură: „Vindecă-ți viața! Lumina ești chiar tu!”.

Pentru mine, acesta este mesajul perfect pentru a reaminti oamenilor potențialul pe care îl au, că puterea se află în mâinile lor, atât la propriu, cât și la figurat.

 

3) Ce puteti spune despre titlul acestei carti?

 

 Titlul cărții reflectă direct conținutul acesteia.

Alma regăsește lumina din întunericul vieții ei, după ce trăiește experiențe tulburătoare.

Fără să știe măcar ce caută, ea își recunoaște scopul vieții și îl urmează cu dedicare.

Fiind canal de energie universală, aceasta ajută oamenii să se vindece, „folosindu-se” de Lumina divină, cu care „reaprinde” lumina din sufletul fiecărui om care are nevoie de acest lucru.

 

4) De unde  se poate achizitiona cartea dvs.?

 

 Atât cartea „Lumina din mine”, cât și varianta sa în limba engleză „The Light within me” pot fi achiziționate cu ușurință, fiind de găsit în majoritatea librăriilor online (librariacoresi.ro,  librariadelfin.roemag.rolibrarie.netcartimuzica.ro, Amazon.ro, etc), cât și în librăriile din țară (librăriile Alexandria, etc.).

Aceste informații se pot găsi, de asemenea, pe pagina mea oficială de Facebook, Cristina Mazilu, dar și direct la Editură, librariacoresi.ro

Interviu realizat de Chelaru Iulian Catalin

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon