Maine ( 7 feb. 2021)  la  Piata Universitatii este un Protest Pentru Redeschiderea Școlilor în Condiții Normale !

Maine ( 7 feb. 2021)  la  Piata Universitatii este un Protest Pentru Redeschiderea Școlilor în Condiții Normale !

 

Acest Protest Pentru Redeschiderea Școlilor în Condiții Normale incepe la ora 15:00 si se termina la ora 18:00.

Acest eveniment a fost anuntat pe urmatoarea pagina, care contine si detatlii prind revedicarile solicitate -> https://www.facebook.com/events/411516633443182/

Continutul  acestei pagini sus mentionata este urmatorul:

“Oameni buni, a venit timpul să ne adunăm cu toții pentru a protesta împotriva școlii anormale.
Protestul este autorizat de Primăria Capitalei, deci puteți veni într-un număr cât mai mare.
Școala de corecție reinstituită de curând în România transformă actul educațional normal într-unul desfășurat în penitenciar, total nepotrivit dezvoltării fizice și psihice a copiilor, așa că trebuie să ne strângem din nou pentru a obiecta împotriva măsurilor de protecție și de igienă impuse, fără a fi consultați în prealabil de niciun reprezentant al puterii.

Pe scurt, NU suntem de acord cu:
* obligativitatea purtării măștilor pe fața elevilor între 4 și 8 ore;
* testarea copiilor împotriva voinței părinților;
* îngrădirea lor în cuștile de plexiglas;
* supraigienizarea excesivă a sălilor de clasă bazată pe detergenții toxici care cresc incidența bolilor respiratorii;
* distanțarea fizică intre elevi care împiedică relaționarea normală dintre elevi și profesori;
* împiedicarea accesului liber al părinților în școli;
*adoptarea școlii online pentru toți copiii dintr-o clasă în cazul în care învățătorul suferă de comorbidități sau în situația în care 2 copii sunt testați pozitiv cu Sars-Cov-2.

Școala online este asociată cu apariția multor probleme psihiatrice în rândul copiilor care petrec mai mult de 3 ore în fața dispozitivelor electronice și niciun copil nu poate fi obligat să învețe în fața tabletei din cauza unei viroze care are o rată de supraviețuire pe segmentul pediatric de 99.997%..
Școala de tip “față în față” este singura formă de învățământ care a trecut testul istoriei, ca atare toți copiii români au o nevoie acută de contactul direct al colegilor și al profesorilor lor pentru a se dezvolta fizic și psihic.

Nu acceptăm aceste măsuri, fiindcă rapoartele ECDC (European Center for Disease and Control), ale Ministerului Sănătății din România și ale altor institute de sănătate publică din Europa au demonstrat că este “neobișnuit” ca elevii să transmită virusul către alți elevi sau către profesorii lor și că riscul ca ei să ia o simplă răceală este mult mai mare decât în situația infectării cu virusul chinezesc.

Cu mici excepții, copiii din celelalte state europene nu poartă masca de protecție pe față în timpul orelor, de aceea cerem eliminarea acestei obligativități care nu s-a bazat pe niciun studiu științific.
Institutul Național de Sănătate Publică nu a recomandat purtarea măștilor în sălile de clasă și cerem ca politicul să nu interfere în deciziile specialiștilor care asociază purtarea măștii de apariția multor probleme de sănătate în rândul copiilor.
Rata analfabetismului funcțional în rândul elevilor români este de 44% în prezent, ori dacă ne mai speriem mult de o viroză, trimițând copiii să studieze în fața tabletelor când apar 2 cazuri de Covid într-o școală, atunci riscăm să o dublăm în următoarea perioadă.

Nu, nouă nu ne este frică să ne trimitem copiii la școala normală, dar ne temem ca ei să intre în penitenciarele de maximă securitate instituite în mod oficial de catre guvernanții noștri.
Iar cum în multe state civilizate, copiii de acolo se bucură de o normalitate deplină în școlile lor, atunci nici noi nu acceptăm aceste experimente care se fac pe copiii noștri.
Nu, fiindcă copiii trebuie să meargă la școală în condiții normale, altfel vom asista la un adevărat dezastru din toate punctele de vedere.
Și vom lupta până la capăt pentru drepturile copiilor români de a se bucura de școala normală, fără a o asocia cu temnițele dictaturii medicale.
Normalitate, asta este ceea ce ne trebuie în viețile noastre, iar școala nu a fost, nu este și nici nu se va transforma în penitenciarul Ministerului Educației și a Cercetării și a Guvernului PNL+USR.

Jos cu școlile de corecție!  “

Aceasta adunare publica este autorizata de Primăria Capitalei !

Jandarmeria Romana va veghea pentru securitatea participantilor,  in conformitate cu Legea 60 din 23 septembrie 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice 

Maine ( 7 feb. 2021) la Piata Universitatii este un Protest Pentru Redeschiderea Școlilor în Condiții Normale !

Acest…

Publicată de Chelaru Iulian Catalin pe Sâmbătă, 6 februarie 2021

Te informeaza Chelaru Iulian Catalin

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.