Primarul Sectorului 5 , domnul Cristian Popescu Piedone a postat  astazi ( marti 01.06.2021) urmatorul mesaj pe pagina lui de Facebook

 

Primarul Sectorului 5 , domnul Cristian Popescu Piedone a postat  astazi ( marti 01.06.2021) urmatorul mesaj pe pagina lui de Facebook:

“Am preferat în această dimineață, de Ziua Copilului, să nu stau cu nepoții și să petrec câteva ore cu acești copiii minunați. Deși le-am făcut doar câteva bucurii mărunte, pentru ei această petrecere surpriză a însemnat enorm.

❗Acești copiii minunați, voioși, inocenți, cu sufletul pur și zâmbetul cald, m-au făcut să realizez cât de important este să oferi o șansă cuiva al cărui viitor este adesea umbrit de destin. Sunt lucruri de neînțeles și trebuie ca noi toți să facem tot ce putem pentru ca acești micuți să vadă și soarele, nu doar norii.

❗Acești copii au nevoie de sprijin, iubire și atenție. Au nevoie de îmbrățișări și mângâieri. Trebuie să îi ajutăm să crească frumos și să se bucure de viață. Să nu își piardă zâmbetul și strălucirea din ochi. La mulți ani, dragi copii! Voi sunteți bogăția și averea noastră, a tuturor!”

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon