Liderul deputaţilor AUR George Simion a venit astăzi ( duminica 20.06.2021)  în orașul Bragadiru din Jud. Ilfov ca sa-l prezinte cetatenilor  pe Costin Ioniță , candidat AUR la Primaria Bragadiru .

Liderul deputaţilor AUR George Simion a venit astăzi ( duminica 20.06.2021)  în orașul Bragadiru din Jud. Ilfov ca sa-l prezinte cetatenilor  pe Costin Ioniță , candidat AUR la Primaria Bragadiru .

Chelaru Iulian Catalin detinatorul site-ului teinformez.ro a primit o informatie  de la unii cetateni ca  la ora 19:00 vine Dep. George Simion în fața Casei  de Cultura “Mihai Eminescu” din Bragadiru .

Chelaru Iulian Catalin   a fost la Casa de Cultura “Mihai Eminescu” din Bragadiru ca sa verifice informatia primita.

Detinatorul site-ului  teinformez.ro  l-a abordat pe candidatul AUR pentru un interviu .

Domnul  Ioniță a relatat pentru teinformez.ro :

” Numele meu este Costin Ioniță și de aproape 12 ani suntem vecini în orașul Bragadiru.

În acest oraș minunat trăiesc, aici s-au născut cei doi copii ai mei, aici muncesc.

Aproape întreaga mea viață se desfășoară în Bragadiru, oraș care ne-a oferit tuturor șansa de a avea o casă, sau mai bine spus: acasă.

Am lucrat în Ministerul de Interne, mi-am pus viața în slujba dreptății.

Ulterior bunul Dumnezeu m-a ghidat spre o altă direcția și am fost manager, lucrând în mediul privat.

Sunt un om al dreptății și un om al muncii.

Eu cer mai multe de la mine și mai puțin de la ceilalți.

Fiecare din noi trebuie să fie un model prin propriul comportament.

Mi-am propus să candidez la funcția de primar al orașului Bragadiru sprijinit și de echipa minunată de oameni din Alianța pentru Unirea Românilor. Pe 6 decembrie 2020 politicienii și presa aservită lor nu ne oferea nici o șansă, însă românii au făcut-o.

Nu a fost nici o surpriză faptul că Alianța pentru Unirea Românilor a intrat în parlamentul țării iar Gianina Șerban, colega noastră din Bragadiru, a devenit deputat.

Intru în această bătălie doar cu voi și pentru românii patrioți din Bragadiru, pentru cei care își iubesc țara și vor ca acasă să fie aici și nu în altă parte.

Avem 32 de ani de rătăcire, în care nu cei mai buni au condus această țară, dar a venit și momentul schimbării, ca oamenii buni să îi reprezinte corect pe cetățeni.

Vin la primărie dacă vecinii și prietenii mei vor considera că pot să îi reprezint cu cinste.

Intru în cursa pentru ocuparea postului de primar al orașului Bragadiru deoarece vreau să demonstrez că putem împreună să facem schimbarea, că putem să aducem și să facem acele investiții care sunt atât de necesare pentru orașul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului.

Timpul dezbinării a trecut, AUR dorește să îi aducă pe români împreună și să arătăm că putem fi uniți.

Prea mult s-a dus de către partide o politică a urii și a dezbinării. Îmi propun să critic mai puțin și să ofer mai mult, să fac mai mult. ”

Această știre nu este de promovare a candidatului AUR, este doar o informație de interes public !

Deținatorul site-ului teinformez.ro Chelaru Iulian Cătălin  este echidistant față de toți candidații inscrisi în cursa pentru funcția de Primar al Orașului Bragadiru din Jud. Ilfov !

Like si share daca va place articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.