PMP solicită dezbateri parlamentare transparente pentru modificările aduse legilor siguranţei naţionale, mai ales în cazul celor care reglementează activitatea serviciilor secrete.

𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁̧𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗹𝗲𝗴𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁̧𝗲𝗶 𝗻𝗮𝘁̧𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 🇹🇩!

🔜#PMP solicită dezbateri parlamentare transparente pentru modificările aduse legilor siguranţei naţionale, mai ales în cazul celor care reglementează activitatea serviciilor secrete.

❌Dezbaterea parlamentară nu trebuie scurtcircuitată sub falsul argument al urgenţei!

🛑PMP nu este de acord cu forma actuală a propunerilor de lege şi consideră că sunt elemente vădit neconstituţionale. La acest moment, textul legislativ prevede o libertate totală a serviciilor, fără ca nimeni să aibă niciun control asupra lor: controlul civil asupra serviciilor secrete se diminuează până în punctul în care ajunge o glumă proastă.

#PSD#PNL#UDMR, care deţin majoritatea parlamentară, trebuie să-şi asume obligaţia de a genera mai multă transparenţă şi de a exercita un control civil şi parlamentar asupra serviciilor.

Aceste legi sunt mult prea importante pentru a nu fi tratate de către clasa politică cu toată seriozitatea şi responsabilitatea!

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.