Președintele A.P.P. Sector 2, dl. Daniel Florian Mihaly si-a anunțat ieri ( marți 15.11.2022) candidatura la alegerile locale din 2024

Președintele A.P.P. Sector 2, dl. Daniel Florian Mihaly si-a anunțat ieri ( marți 15.11.2022) candidatura la alegerile locale din 2024
Anuntul l-a facut cu ocazia inaugurarii sediului situat pe Șoseaua Ștefan cel Mare, numarul 33!

La ora 18:00 , doi preoti au oficiat ieri slujba de sfințire a noului sediu APP Sector 2 .


La acest eveniment au participat multi membrii.

Dupa aceasta slujba, au avut loc alocutiuni la prezidiu.

Au luat cuvantul urmatorii:

-> Vicepreședintele A.P.P. România, dl. deputat Tobă Francisc
-> Dl. Codrin Ștefănescu, secretarul general al A.P.P. România
-> Fosta atletă , sportiv emerit dna. Monica Iagar
-> Vicepreședintele APP – dna.Anamaria Prodan
-> Oana Leonte – șefa tinerilor din A.P.P.
-> Prim-vicepreședintele APP – dl. Liviu Pop
-> Daniel Florian Mihaly – Presedintele APP Sector 2

Domnul Daniel Florian Mihaly, Presedintele A.P.P. Sector 2 a fost desemnat de către Biroul Permanent National al A.P.P. să candideze din partea partidului, la Primăria Sector 2.
Decizia a fost luata tinand cont de experiența, profesionalismul său, de faptul că ultimii 25 de ani, i-a petrecut ca analist politic, jurist, expert cu master în drept administrativ, expert cu master în marketing și negocierea afacerilor, calități dovedite și în cariera sa de antreprenor de succes.
Dl. Mihaly consideră că administrarea publică trebuie să fie făcută cu dăruire, transparență, profesionalism, patriotism și naționalism constructiv, fără derapaje comportamentale.
În ultimele două luni de când se află la conducerea Organizației A.P.P. Sector 2, alaturi de Daniel Mihaly, au venit 4700 de susținători din Sectorul 2, din toate categoriile socio-profesionale: tineri, pensionari, profesori, medici, avocați, antreprenori, muncitori, studenți, cadre militare în rezervă, oameni simpli, dar și vedete precum Anamaria Prodan care pe langă calitatea de membru APP Sector 2 este și Presedintele Organizației de Femei la nivel național.

Remarcabil este faptul că dintre cei 4700 de oameni care au venit alături de domnul Daniel Florian Mihaly și A.P.P. Sector 2, aproximativ 2000 sunt tineri care deja se implică activ în actiuni și au primit funcții de conducere pe măsura capacității lor, astfel susținand unul din scopurile principale ale Alianței pentru Patrie, promovarea tinerilor în poziții prin care generația lor să aiba un cuvant de spus în modul în care va arata viitorul.

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon