ISU Bucuresti-Ilfov te informează !

ISU Bucuresti-Ilfov te informează !

Miercuri, 1 martie 2023, începând cu ora 10:00, va avea loc exercițiul de alarmare publică pentru verificarea funcționării sirenelor din București și Ilfov.
Recomandăm cetățenilor să rămână calmi și să urmărească informările noastre. Pentru a evita panica, informați și membrii familiei.

Acest exercițiu este desfășurat în contextul organizării la nivel național a evenimentului Săptămâna Protecției Civile, în perioada 25.02-04.03.2023
Prin intermediul acestor mijloace de alarmare pot fi transmise semnale acustice cu diferite semnificații sau pot fi transmise mesaje vocale preînregistrate, care vizează anumite măsuri pentru comunitate.
Informații generale privind alarmarea publică: https://isubif.ro/local/14436-2/

Cele mai des întâlnite situații în care este alarmată populația, prin intermediul sirenelor electrice și electronice, au loc pe timpul inundațiilor, când este semnalată iminența producerii unor viituri care să pună în pericol viața persoanelor.
De asemenea, sistemul de înștiințare – alarmare poate fi utilizat în cazul producerii unor accidente tehnologice în care sunt implicate substanțe periculoase, ruperii unor baraje hidrotehnice sau căderii obiectelor din atmosferă. Sursă text –ISU Bucuresti-Ilfov: https://www.facebook.com/photo/?fbid=577849797716408&set=a.459974182837304

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.