Valentin Grecu candidează din partea Partidului A.U.R. pentru funcția de Primar al orașului Bragadiru din județul Ilfov

Valentin Grecu candidează din partea Partidului A.U.R. pentru funcția de Primar al orașului Bragadiru din județul Ilfov

 

,, Dragi cetateni ai orasului Bragadiru,

​Pentru cei care nu mă cunosc, sunt Valentin Grecu, jurist și expert în administrație europeană.


​M-am născut într-o comună din aproprierea Bucureștiului, din județul Giurgiu.
​Cu mândrie, pot spune că am numeroase realizări, însă una pe care o consider esențială este succesul unui proiect european, care a făcut din comuna Prundu una dintre cele mai frumoase localități ale României.
​Această experiență mă face să cred că pot face din Bragadiru unul dintre cele mai frumoase orașe din România, la standarde europene.
​Intru în această campanie cu o experiență vastă:
– În anul 1990 am ajuns în Germania, unde am administrat mai multe companii importante, timp de 12 ani, aspect care m-a făcut să dezvolt un spirit educat în stil european;
– Între 2005-2009, am fost consilier în Senatul României;
– Între 2010-2011, am fost consilier juridic SCAEP Giurgiu Port SA;
– Între 2012-2014, am fost consilier județean în Consiliul Județean Giurgiu , functie din care am demisionat datorita sistemului corupt;
– Între 2015-2018, am fost Director Adjunct Sc Iberia Renovables SRL, companie specializată în proiecte și realizarea de proiecte în domeniul electric, linii electrice aeriene, subterane, stații electrice și instalații electrice și instalații ale centralelor;
– Între 2018-2020 am fost, administrator AD-ASTRA PARTNERS – companie care a dezvoltat proiecte imobiliare, cartiere rezidențiale, servicii și vânzări în domeniu;
– Din 2011 pana in prezent sunt administrator la ALTER MAN ENGINEERING SRL, companie specializată în proiecte energetice și imobiliare care oferă stabilitate și sustenabilitate.
Intentionez sa am o campanie curată, fără a critica sau ataca alți contracandidați. Din acest motiv, nu există și nici nu vor exista alianțe între mine și un alt candidat, pentru că eu nu mă vând și nici nu cumpăr.
Nu vreau să critic fosta sau actuala conducere a Orașului Bragadiru, nu acesta este motivul pentru care intru în această cursa electorală. Nu sunt omul care aduce injurii altor persoane, deoarece aceasta nu m-ar face diferit de ei, ci dimpotrivă, m-ar face exact ca ei.
Bragadiru are nevoie urgent de soluții, iar dacă noi, candidații,transformam cursa electorală într-un circ nu putem să avem așteptări de la cetățeni sa se prezinte la vot. Care ar fi motivul? Simplu… Aceștia s-au săturat de circul care ține de peste 35 de ani și, în acest moment, ei vor soluții.
Cred că și aceștia s-au săturat să ne amintim de ei doar când trebuie să voteze, iar atunci realizăm că nu au buletin de Bragadiru, întrucât, în ultimii 35 de ani, nu le-am oferit școli, grădinițe, ci doar promisiuni mincinoase.
Alături de mine este o echipă de consilieri pregătiți și motivați, care ca și mine vor schimbarea. Aceștia își doresc să facă parte din schimbare, fără să vâneze funcții, apartamente sau mită!
Dragilor, educația copiilor este foarte importantă pentru noi și pentru viitorul nostru, de aceea urgent, avem nevoie de grădinițe, școli și de un liceu!
Nu sunt de neglijat nici bătrânii, aceștia fiind cei care au pus umărul la construcția acestei țări și cu toate acestea, ei nu beneficiază de asistență medicală sau de o masă caldă.
Bragadiru are nevoie de un centru de permanență cu medici de urgență și de ambulanță, dar și de un club al seniorilor cu o masă caldă și activități care să le ofere decența existenței.
După cum, probabil știți, avem probleme de infrastructura rutieră, apă, canal, drenaje pe anumite zone, stații de pompare, stații de epurare, plantarea de pomi și amenajarea de spații verzi, iluminat public, parcări și zone de agrement, un sistem de alimentare dintr-un foraj la adâncime pentru apa plată la robinet, sistem de canalizare în vid, asfaltare, rigole carosabil și altele.
Vreau să formez o echipă de tineri, instruiți pentru a crea proiecte pentru accesarea de fonduri europene cât și guvernamentale.
Consider că am profilul unui primar deoarece vin cu ani de experiență în domeniul juridic și administrativ. Toată experiența din aceste domenii mă fac un candidat potrivit pentru Primăria Bragadiru.
Primăria este a cetățenilor, ei trebuie să aibă acces liber spre a-și expune problemele și a găsi rezolvarea lor în cadrul aparatului administrativ la nivel central și local!
De asemenea, am activat și în domeniul construcțiilor, energiei și comerțului, sunt un bun gospodar și sunt deschis la provocările cotidiene.
Vreau și trebuie sprijinite toate investițiile private ( micii întreprinzători, trebuie sprijiniți și încurajați), precum și crearea unor zone cu industrie dezvoltată.
Având o experiență vastă în energia regenerabilă doresc implementarea unui proiect integra de iluminat public, școli și instituții administrative.
Împreună realizăm aceste deziderate, împreună suntem comunitatea care exprimă evoluția. Și noi putem fi o familie, că noi suntem națiunea, noi suntem credința și libertatea!
​Veniți alături de noi!
Vrem fapte nu vorbe!
Căutăm soluții, nu vinovați! ” Valentin Grecu

 

Like si share daca va place articolul
error
fb-share-icon